Back to All Events

Wakka Wakka (NO/US) - Sirkus Stig & Henny

Stig og Henny gjester Sirkuslandsbyen med verdens største og beste insektsirkus! Ikke gå glipp av denne enestående muligheten til å se den verdensberømte akrobatmauren Maurizio Maurelli, den levende gresshoppekanonkula Hopalong Gressidy og den livsfarlige Tigeredderkoppen! Men, vent litt…hvor er egentlig Tigeredderkoppen…?

The spectacular insect circus features world famous acts like grasshopper canon ball Hopalong Grassidy, ant acrobats and the deadly Tiger spider. But something goes wrong, the spider escapes! Ant acrobats go missing! Who will save the day?

Varighet: ca 35 min
Pris: 100,–/150,– inkl. avgifter
Passer for alle over 4 år

Se mer på www.stigoghenny.no

Earlier Event: August 27
Sirkus Nysgjerrig
Later Event: August 27
Sandvika Byfest - Bakgården